Aller au contenu.

លុបគណនី និងទិន្នន័យរបស់អ្នក — Plume

ធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពចុងក្រោយ៖ ថ្ងៃទី 1 ខែតុលា ឆ្នាំ 2026 — កំណែ 2.1

កម្មវិធីពាក់ព័ន្ធ៖ Plume (com.plume.plume) ចេញផ្សាយដោយ SASU RedLine Music, Abbaye 208-1, 208 Résidence Lavoisier, 18100 Vierzon, France — ចេញផ្សាយនៅលើ Google Play ក្រោមឈ្មោះ openfunworld។


វិធីពីរយ៉ាងដើម្បីលុបគណនីរបស់អ្នក

1. ពីក្នុងកម្មវិធី (លឿនបំផុត)

ការកំណត់ → ឯកជនភាព → លុបទិន្នន័យរបស់ខ្ញុំ

ការលុបនេះ ត្រូវបានប្រតិបត្តិភ្លាមៗ។ វាមិនត្រូវបានដាក់ក្នុងជួរចាំ ហើយមិនរង់ចាំដំណើរការណាមួយបញ្ចប់ក្រោយឡើយ៖ នៅពេលកម្មវិធីបញ្ជាក់ការលុបដល់អ្នក វាបានកើតឡើងរួចហើយ ហើយត្រូវបានផ្ទៀងផ្ទាត់ដោយម៉ាស៊ីនមេ។

2. ដោយមិនចាំបាច់ដំឡើងកម្មវិធីនោះទេ

ប្រសិនបើអ្នកបានលុប Plume រួចហើយ ឬប្រសិនបើអ្នកលែងមានសិទ្ធិចូលប្រើទូរស័ព្ទរបស់អ្នក សូមសរសេរទៅ៖

sogacmoi7@gmail.com

យើងផ្ទៀងផ្ទាត់ថាសំណើនេះមកពីម្ចាស់គណនីពិតប្រាកដ បន្ទាប់មកយើងបន្តទៅការលុប។ យើងដំណើរការសំណើទាំងនេះក្នុងរយៈពេលអតិបរមា 30 ថ្ងៃ ហើយជាទូទៅក្នុងរយៈពេលពីរបីថ្ងៃ។ អ្នកនឹងទទួលបានការបញ្ជាក់តាមអ៊ីមែលនៅពេលការលុបត្រូវបានប្រតិបត្តិ។


អ្វីដែលត្រូវបានលុប

ការលុបនេះលុបចោល ជាស្ថាពរ៖

ឧបករណ៍ដែលអ្នកស្នើសុំការលុបនេះពីនោះត្រូវបាន ធ្វើឱ្យអព្យាក្រឹត៖ ការភ្ជាប់របស់វាជាមួយគណនីរបស់អ្នកត្រូវបានលុប កូនសោអត្តសញ្ញាណរបស់វាត្រូវបានបំផ្លាញ និងជំនួសដោយតម្លៃស្លាប់ ភាសា និងកំណែកម្មវិធីរបស់វាត្រូវបានលុប។ វានៅសល់តែជាលេខស្រអាប់មួយ ដែលលែងអាចកំណត់អត្តសញ្ញាណរបស់អ្នក ឬរកឃើញឧបករណ៍នេះឡើងវិញបានទៀត។

យើងមិនរក្សាទុកអត្ថបទដែលអ្នកបានសរសេរឡើងវិញ ក៏ដូចជាអត្ថបទដែលអានពីអេក្រង់ដោយការអានជំនួយឡើយ៖ វាមិនត្រូវបានរក្សាទុកកន្លែងណាមួយនៅលើម៉ាស៊ីនមេរបស់យើងឡើយ ដូច្នេះគ្មានអ្វីត្រូវលុបចេញពីវាឡើយ។ នេះមិនពិតចំពោះភាសាផ្ទាល់ខ្លួន និងវចនានុក្រមក្លែងបន្លំរបស់អ្នកទេ៖ មាតិការបស់វា (ឈ្មោះ អក្សរសាស្ត្រ ឬប្រធានបទ ពាក្យ និងអត្ថន័យ) ព្រមទាំងពាក្យនីមួយៗនៅក្នុងសាររបស់អ្នកដែលនៅខ្វះក្នុងវា ត្រូវបានរក្សាទុកនៅលើម៉ាស៊ីនមេរបស់យើងជាការពិត — ការលុបគណនីរបស់អ្នកនឹងលុបវាចេញ ដូចអ្វីផ្សេងទៀតដែលជាកម្មសិទ្ធិរបស់អ្នក (មើលខាងលើ)។

នៅលើទូរស័ព្ទរបស់អ្នក ការកំណត់ និងច្បាប់ក្នុងកម្មវិធីនីមួយៗរបស់អ្នកត្រូវបានរក្សាទុកជាមូលដ្ឋាន។ វាត្រូវបានលុបចេញដោយការលុបពីក្នុងកម្មវិធី ហើយក្នុងករណីណាក៏ដោយ នឹងបាត់បង់នៅពេលអ្នកលុប Plume ចេញ។


អ្វីដែលត្រូវបានរក្សាទុក និងហេតុអ្វី

ប្រភេទស្នាមបួនប្រភេទនៅតែមាន ប៉ុន្តែ ការតភ្ជាប់ជាមួយអត្តសញ្ញាណរបស់អ្នកត្រូវបានកាត់ផ្តាច់៖ អត្តសញ្ញាណគណនី និងអត្តសញ្ញាណឧបករណ៍របស់អ្នកត្រូវបានដកចេញពីវា។ កំណត់ត្រាទាំងនេះលែងអាចរកឃើញអ្នកឡើងវិញបានទៀត។

អ្វីដែលនៅសល់ ហេតុអ្វីយើងមិនអាចបំផ្លាញវាបាន
ប្រវត្តិការទិញរបស់អ្នក (អត្តសញ្ញាណប្រតិបត្តិការ Google Play ចំនួនទឹកប្រាក់ កាលបរិច្ឆេទ ស្ថានភាពនៃការជាវ) កាតព្វកិច្ចគណនេយ្យ៖ ភស្តុតាងទូទាត់មិនអាចត្រូវបានបំផ្លាញឡើយ។ វាត្រូវបានរក្សាទុក ដោយផ្តាច់ចេញពីអត្តសញ្ញាណរបស់អ្នក។
សិទ្ធិដែលទទួលបានតាមរយៈការទិញ (ការជាវ កញ្ចប់) ហេតុផលគណនេយ្យដូចគ្នា និងភស្តុតាងទូទាត់ក្នុងករណីមានវិវាទ។ ត្រូវបានរក្សាទុក ដោយគ្មានអត្តសញ្ញាណអ្នកប្រើប្រាស់។
រង្វាន់ពាណិជ្ជកម្ម និងឥណទានដែលបានផ្តល់រួច ការពារកុំឱ្យការផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម ឬការទិញតែមួយត្រូវបានប្រមូលពីរដង។ មានតែសេចក្តីយោងតែមួយគត់នៃប្រតិបត្តិការត្រូវបានរក្សាទុក ដោយគ្មានអត្តសញ្ញាណឧបករណ៍។
សញ្ញាបច្ចេកទេសសុវត្ថិភាព (ការលើសកម្រិតម្តងហើយម្តងទៀត ការបរាជ័យក្នុងការត្រួតពិនិត្យភាពត្រឹមត្រូវ) ប្រយុទ្ធប្រឆាំងការក្លែងបន្លំ។ កំណត់ត្រាទាំងនេះមិនមាន អត្ថបទណាមួយឡើយ ហើយត្រូវបានរក្សាទុក ដោយគ្មានអត្តសញ្ញាណឧបករណ៍។

ទិន្នន័យអនាមិកទាំងនេះត្រូវបានរក្សាទុករយៈពេលដែលចាំបាច់សម្រាប់កាតព្វកិច្ចផ្លូវច្បាប់របស់យើង ជាពិសេសគណនេយ្យ បន្ទាប់មកត្រូវបានលុប ឬបូកបញ្ចូលគ្នា។

ធាតុផ្សេងទៀតបីមិនត្រូវបានលុបដោយការលុបគណនីរបស់អ្នកឡើយ ព្រោះវាមិនត្រូវបានភ្ជាប់ជាមួយអ្នក ឬលែងភ្ជាប់តែជាមួយអ្នកម្នាក់ទៀតហើយ៖


អ្វីដែលការលុបនេះមិនធ្វើ

វាមិនលុបចោលការជាវរបស់អ្នកឡើយ។ ការជាវត្រូវបានគ្រប់គ្រងដោយ Google Play មិនមែនដោយយើងឡើយ៖ ការលុបគណនី Plume របស់អ្នកមិនបញ្ឈប់វាឡើយ ហើយ អ្នកនឹងបន្តត្រូវបានកាត់ដកប្រាក់។

លុបចោលការជាវរបស់អ្នកជាមុនសិន បន្ទាប់មកលុបគណនីរបស់អ្នក៖ Play Store → ម៉ឺនុយ → ការទូទាត់ និងការជាវ → ការជាវ → Plume → លុបចោល។

វាមិនលុបទិន្នន័យដែលកាន់កាប់ដោយ Google ឡើយ (ការទិញ ការផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម ការសម្គាល់សំឡេងនៃទូរស័ព្ទ)។ ទិន្នន័យទាំងនេះជាកម្មសិទ្ធិនៃគណនី Google របស់អ្នក ហើយត្រូវបានគ្រប់គ្រងពីការកំណត់នៃគណនី Google របស់អ្នក។


បន្ទាប់ពីការលុប

ការលុបនេះ ជាស្ថាពរ និងមិនអាចត្រឡប់វិញបានឡើយ។ យើងមិនអាចស្តារគណនីដែលបានលុប ក៏ដូចជាតួអង្គរបស់អ្នក ឬការទិញរបស់អ្នកដែលភ្ជាប់ជាមួយគណនីនោះឡើយ។

អ្នកអាចបង្កើតគណនីម្តងទៀតនៅពេលក្រោយដោយប្រើអាសយដ្ឋានអ៊ីមែលដដែល៖ វានឹងក្លាយជាគណនី ថ្មីទាំងស្រុង ដោយគ្មានប្រវត្តិឡើយ។ ការទិញពីមុនរបស់អ្នក ដោយសារត្រូវបានផ្តាច់ចេញពីអត្តសញ្ញាណណាមួយ មិនអាចត្រូវបានស្តារឡើងវិញនៅលើគណនីថ្មីនេះបានឡើយ។ ប្រសិនបើអ្នកចង់រក្សាការជាវដែលកំពុងដំណើរការ សូមកុំលុបគណនីរបស់អ្នក។


សិទ្ធិផ្សេងទៀតរបស់អ្នក

ក្រៅពីការលុប អ្នកមានសិទ្ធិចូលប្រើ កែតម្រូវ កំណត់ ជំទាស់ និងចល័តភាពទិន្នន័យ ស្របតាមបទប្បញ្ញត្តិ GDPR។ សូមសរសេរទៅ sogacmoi7@gmail.com។

ព័ត៌មានលម្អិតនៃទិន្នន័យដែលបានដំណើរការមាននៅក្នុងគោលការណ៍ឯកជនភាពរបស់យើង៖ https://readit0.github.io/plume-legal/politique-confidentialite។

អ្នកអាចដាក់ពាក្យបណ្តឹងទៅកាន់ CNIL (www.cnil.fr) អាជ្ញាធរត្រួតពិនិត្យរបស់អ្នកបោះពុម្ពផ្សាយ ឬ ប្រសិនបើអ្នករស់នៅក្នុងសហភាពអឺរ៉ុប ទៅកាន់អាជ្ញាធរត្រួតពិនិត្យនៃប្រទេសលំនៅដ្ឋានរបស់អ្នក។